Accessoires
27 september 2007 - Ron Smeets

Spyker komt met eigen GSM

Zo, nu het Formule 1 team van Spyker zo goed als verkocht lijkt is er natuurlijk niet alleen weer geld genoeg voor het redden van de core business van de Nederlandse sportautofabrikant, maar kan men zich schijnbaar ook weer andere ‘uitspattingen’ veroorloven.

Een van die nieuwe dingen is een GSM (foto) met het Spyker merk. Wanneer dit toestel op de markt zal komen is nog niet bekend. De prijs wel, die zal, zonder abonnement, 299 Euro worden.

In totaal worden er overigens drie GSM’s verwacht, evenals die MP3 spelers, twee mobiele videospelers (foto na de klik) en enkele USB sticks, allen voorzien van het Spyker merk.Gerelateerde links:
Ferrari GSM van Vertu
Meer Ferrari modellen van Vodafone
Nu ook een Lamborghini uitvoering van de Nokia 8800
De Nokia 8800, Aston Martin edition
De Hummer HT1 GSM
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.