Geruchten
27 februari 2015 - Ron Smeets

Sprint is de volgende provider die de Galaxy S6 en S6 Edge 'lekt' Afbeelding van een reclame voor de toestellen duikt te vroek op

Speciaal voor iedereen die na alle (foto) lekken van de afgelopen dagen nog twijfelt of Samsung over drie dagen in Barcelona wel echt twee nieuwe Galaxy toestellen zal onthullen heeft Sprint ook nog maar even een duit in het zakje gedaan.

De Amerikaanse provider, of althans een medewerker daarvan, stuurde via een forum onderstaande afbeelding de wereld in. Daarop zijn de Galaxy S6 en de S6 Edge te zien. Niet in volle glorie maar alleen de bovenste, pakweg, 60%. Op die foto lijkt het alsof het gebogen deel van het scherm van de S6 Edge niet zover doorloopt als dat van de Galaxy Note Edge, maar dat kan ook gezichtsbedrog zijn. De reden dat ik het hier vermeld heeft te maken met het feit dat enkele medewerkers van providers die vorige week een sneak preview van de nieuwe Galaxy's kregen hun bezorgdheid uitspraken over de gebruiksvriendelijkheid van de Galaxy S6 Edge. Het toestel zou door het aan twee zijden gebogen scherm ietwat lastig vast te houden en bedienen zijn.

Op de tekst naast de afbeeldingen staat dat Sprint zes exemplaren van elke nieuwe Galaxy gaan weggeven. Laten we hopen dat hier in Nederland iets vergelijkbaars georganiseerd wordt door Samsung en een van de providers ;)

Bron, Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.