Entertainment
06 juli 2007 - Ron Smeets

Sprint dumpt klanten met teveel vragen!

Ja, je leest het goed, hoe onwaarschijnlijk het ook klinkt, maar een ander woord dan 'dumpen' heb ik hier niet voor.

De Amerikaanse mobiele provider Sprint heeft een aantal klanten per brief laten weten dat hun abonnement per 30 juli a.s. eenzijdig beeindigd wordt door de Telco.

De reden?!? Het betreft klanten die de afgelopen 12 maanden teveel met de helpdesk gebeld hebben met vragen over de kwaliteit van de service en/of het netwerk, de factuur en andere zaken die met het abonnement te maken hadden.

Sprint zegt in de opzeggingsbrief dat ze hun uiterste best gedaan hebben om alle vragen naar tevredenheid te beantwoorden maar dat men helaas moet concluderen dat ze niet kunnen voldoen aan de mobiele eisen en wensen van de klant in kwestie.

Daarom geven wij u per 30 juli de kans en vrijheid op zoek te gaan naar een andere mobiele provider. Met andere woorden: je moet oprotten, lastige klant! Als goedmakertje schenken ze je de openstaande bel- en abonnementskosten en hoef je GEEN 'Early Termination Fee' te betalen. Tja, dat laatste zou ook helemaal van de zotte geweest zijn, mocht men daar serieus over nagedacht hebben.

Hieronder zie je een exemplaar van de opzeggingsbrief van Sprint.Gerelateerde links:
Onbeperkt bellen, Sms’en en internetten voor een vaste lage prijs
Backup service voor mobieltjes van Sprint
Treo met Palm OS eind Mei bij Sprint
Bioscoop en uitverkoop info op je Sprint GSM
Telefoniste weigert hulp bij kidnapping baby
Telco Sprint overweegt switch naar WiMAX
Texanen dagen Telco voor de rechter
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.