Entertainment
28 november 2006 - Ron Smeets

Spray beschermt je huid tegen GSM straling

Ik neem aan dat jullie de sprookjesachtige reclames van Garnier, Estee Lauder en Olaz wel kennen waarin crèmepjes, zalfjes en lotions worden aangeprezen met de meest idioot klinkende ingrediënten die zo ongeveer de eeuwige jeugd beloven als je ze op je gezicht, armen, buik, kont etc. smeert.

Het Franse cosmeticabedrijf Carins claimt nu ook een oplossing te hebben gevonden voor de negatieve effecten van mobiele (electromagnetische) straling op onze huid, en dan vooral het gezicht, daar waar de GSM natuurlijk het meest in de buurt komt als je geen headset of ander handsfree device gebruikt.

In Januari komt Carins met een gezichtsspray op de markt die de huid beschermt tegen de schadelijke gevolgen van GSM straling.

Over idioot klinkende ingrediënten gesproken. De spray bevat moleculen die afkomstig zijn van micro-organismen die in de buurt van onderzeese vulkanen leven en van Siberische planten die in extreme omstandigheden kunnen overleven. Yeah, right!Gerelateerde links:
Weer een anti stralingshoes voor je GSM
Anti stralingshoesje voor je GSM
Kleding die beschermt tegen 'GSM straling'?
Infrarood hanger tegen straling
'Bio Stabil' voor je GSM
Schild tegen straling GSM masten
Anti-stralings chip voor GSM
Hoeveel straling krijg ik 'binnen' ?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.