Nieuws
13 mei 2014 - Ron Smeets

Spotify Premium update voor Windows Phone nu beschikbaar

Goed nieuws voor Windows Phone gebruikers die Spotify Premium gebruiken. Vandaag is de uitrol van een update gestart die functies als Bladeren (Browse), Ontdekken (Discover) en Radio ook voor deze gebruikers beschikbaar maakt.

Met de Browse of Blader functie krijg je toegang tot een selectie playlists voor bepaalde stemmingen of activiteiten. Denk bijvoorbeeld aan een playlist voor fitness of een romantisch etentje.

Met de Discover of Ontdekken feature krijg je op basis van persoonlijke instellingen automatisch de voor jouw, volgens Spotify, leuke en nieuwe muziek voorgeschoteld. Helemaal nieuw is de Radio functie. Je kunt je eigen 'zender' samenstellen die precies jouw muziekkeuze en -smaak invult.

Heb je al een Spotufy Premium abonnement, dan kun je de update nu gratis downloaden (Windows Phone Srore link) en installeren. Wil je het eerst een maandje proberen, dat kan ook.

Via: Spotiify Blog

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.