Toestellen
22 oktober 2007 - Ron Smeets

Sportieve GSM van Adidas en Samsung

Samsung kondigt binnen enkele weken, onder andere in Nederland, een nieuw toestel aan dat voor de afwisseling ook het Adidas merk zal dragen. GSM Helpdesk heeft als eerste hands-on foto's van het toestel (foto's hierboven en -onder).

De F110 Adidas Phone wordt een sportieve slider die onder andere voorzien zal zijn van enkele specifieke applicaties voor de sportende mobiele beller.

Zo heeft het toestel onder andere een stappenteller en hartslagmeter aan boord en zijn populaire features zoals touch-sensitive toetsen achter wege gelaten zodat het toestel ook met bezwete handen door sporters gemakkelijk bediend kan worden. Ik neem aan dat het toestel dan ook spatwater- en zweetdicht zal zijn, maar daarover wordt in het bericht niet gesproken.

Andere specs die genoemd worden spreken van een 2 inch touchscreen QVGA display, een 2 megapixel camera, FM Radio, MP3 speler en quad-band GSM met GPRS maar helaas zonder UMTS of HSDPA.

Het toestel zal officieel pas in November aangekondigd gaan worden. Wanneer de Adidas Phone in de winkels zal liggen en wat de prijs gaat worden is op dit moment nog niet bekend.Gerelateerde links:
Nokia 5500 opnieuw uitgebracht als 'Sport Music Edition'
Sportief en robuust toestel van BenQ-Siemens
Armband voor sportieve walkmanphone
Sportieve en compacte walkman phone
Sportieve Nokia 5500
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.