Toestellen
24 april 2007 - Ron Smeets

Spiderman mobieltjes van Sony Ericsson

Schijnbaar heeft Sony Ericsson succes gehad met de '007' versie van de K800i die enkele maanden geleden, ter gelegenheid van de nieuwe James Bond film op de markt gebracht werd.

Binnenkort komen namelijk een viertal toestellen in Spiderman look-and-feel op de markt. Dit valt ook nu natuurlijk weer samen met de release van een film, SpiderMan 3 in dit geval.

Het is de bedoeling dat behalve de K800i ook de K750i, K550i en K610i in een Spiderman uitvoering op de markt komen. Behalve de buitenkant van de toestellen, en de nodige wallpapers, games en ringtones, worden de vier modellen ook geleverd met een bijbehorende Spider-case en -polsbandje.Gerelateerde links:
Flash update maakt van je K800i een K810i
Twee nieuwe Cybershot toestellen van Sony Ericsson
James Bond K800i exclusief bij KPN
James Bond versie van de K800i
K800i binnenkort ook in bruin leverbaar
Nieuwe Camphones Sony/Ericsson
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.