Nieuws
01 mei 2007 - Ron Smeets

Spiderman K320i en Z530i in Belgie al te koop

In Nederland gaar Spiderman 3 vandaag ook in premiere, maar de door Sony Ericsson aangekondigde Spiderman GSM's heb ik hier nog niet in de winkels gezien.

In Belgie liggen minimaal twee van die toestellen wel al in de schappen getuige deze reclameposters (nog een na de 'klik'). Bijzonder is wel dat de twee modellen die bij onze zuiderburen uitgebracht zijn niet in het oorspronkelijke lijstje met 'Spiderman' GSM's stonden.

De K320i (€ 99) en Z530i (€ 129) lijken dus speciaal voor de Belgische (en/of Frantalige) markt bedoeld. Ik ben benieuwd wanneer we de eerste Spiderman GSM's hier mogen verwachten.Gerelateerde links:
Spiderman mobieltjes van Sony Ericsson
James Bond K800i exclusief bij KPN
James Bond versie van de K800i
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.