Social Media
29 september 2011 - Ron Smeets

Speel Snake op Facebook en win een Nokia

Ik ben nog van de generatie die de eerste, en enige originele, Snake game van Nokia gespeeld heeft. Wie niet meer weet hoe lang ik al meeloop moet dit artikel maar eens lezen ;-)

Nokia heeft Snake vandaag ook up to date gebracht met de immens populaire wereld van Social Media en -Networking. De game is namelijk vanaf nu live te spelen op Facebook. En daarbij zijn elke week, onder andere, een Nokia N8 of accessoires te winnen.

Ik zou zeggen, probeer het eens en je zult ontdekken dat het nog best moeilijk is om de highscore van Jurgen Thysmans, de PR manager van Nokia Benelux te verslaan. Ik neem wel aan dat hij 'buiten mededinging' meedoet bij de Snake wedstrijd ;-)

Letwel, om te kunnen spelen moet je Nokia wel even 'liken' en toestemming geven (of niet) om Nokia berichten (via Facebook en/of email) te sturen. Zoals gezegd kun je kans maken op een Nokia Smartphone of accessoire. Iedere week wordt een Nokia N8, Bluetooth headset en Mini luidspreker weggegeven aan de beste drie spelers van die week. Uiteindelijk zullen de vijf beste Nederlanders het opnemen tegen de vijf beste Belgische Snake spelers. Die maken dan kans op een van de vijf Nokia Smartphones. Welke? Dat wordt nog even geheim gehouden. De N9 wellicht, of de eerste Windows Phone Nokia?.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.