Entertainment
12 mei 2014 - Redactie MobileCowboys

Speel mee met Mobicheck en maak kans op een VW Polo [ADV]

Speel gratis mee met Mobicheck en maak kans op een Volkswagen Polo. Mobicheck is een op locatie gebasseerd spel van de VriendenLoterij. Je speelt mee met je favoriete plek.

Ofwel, een locatie die je vastlegt met je mobiel, waar jij op dat moment bent. Is het je huis? Je tuin? Je stamkroeg? Je WC? Je werk? De file? Dus pak nu je mobiel, pak je plek en pak die Polo! Pak je mobiel en ga naar www.mobicheck.nl Het spel loopt tot en met vrijdag 23 mei.

Meld je aan met je mobiel, en ontvang direct 3 kansen om mee te doen. Dit zijn claims. Met een claim leg je jouw locatie vast en daarmee speel jij mee voor alle prijzen. Gedurende het spel verdien je meer claims. Hoe meer locaties je claimt, hoe groter je kans is op de Volkswagen Polo!

Elke dag valt Mobi op 10 winnende locaties. Deze dagprijs bestaat uit gratis claims. Elke week is er een trekking op alle gemaakte claims, en worden er weekcadeaus weggegeven. Aan het eind van de actie wordt de hoofdprijs getrokken: de Volkswagen Polo. Speel het spel slim en verdien zoveel mogelijk claims. Dan maak je meer kans op de Volkswagen Polo!
Waar wacht je nog op? Pak je mobiel en ga naar www.mobicheck.nl

Over de auteur: Redactie MobileCowboys
 
De redactie van Mobilecowboys. Wil je iets melden of vragen neem dan contact op via: redactie@mobilecowboys.nl