Entertainment
27 september 2007 - Jeroen de Hooge

Speel FIFA 08 op je mobiel!

Electronic Arts heeft vandaag bekend gemaakt dat FIFA 2008 voor mobiele telefoons wordt uitgebracht in heel Europa. Met een druk op de knop kan de passie voor voetbal overal ervaren worden.

Met Fifa 08 voor de mobiel kun je je volledig laten meeslepen door de spanning, druk en competitiedrang van de voetbalwereld. Voetbalexpert Andy Gray, bekend van tv, introduceert de opstellingen en levert het commentaar en de updates tijdens de rust. Hij brengt de keiharde tackles, knallende doelpunten en controversiële beslissingen van de scheidsrechter tot leven.

Ook de mobiele versie maakt gebruik van dezelfde uitgebreide database van spelersstatistieken, vaardigheden en teamgegevens als de console-versie. Elke speler beschikt over individuele statistieken en vaardigheden die prachtig worden weergegeven met visuele effecten.

"We hebben een groot aantal nieuwe functies toegevoegd aan EA SPORTS FIFA 08, waardoor het spel nog realistischer wordt. De nieuwe functie 'in-form' selecteert voor elke wedstrijd drie willekeurige spelers die alleen tijdens die wedstrijd over betere vaardigheden beschikken. Daardoor is elke wedstrijd weer verassend anders!" aldus Adrian Blunt, producent van EA Mobile Europa. "Voetbal gaat vooral om de passie en de sfeer die ontstaat als je team wint. In EA SPORTS FIFA 08 hebben we er alles aan gedaan om die aspecten tot leven te brengen."

Voor de liefhebbers het spel is verkrijgbaar voor de mobiele telefoon via:

T-Mobile (T-Zones): stuur een SMS met GAME FIFA naar 888.

Vodafone (Vodafone Live): ga naar Vodafone Live -> Menu -> Games

EA Mobile: stuur een SMS met EA MOBILE naar 4004.Gerelateerde links:
Fifa 07 demo op de N81 'N-Gage'
Mobiele website WK2006 gelanceerd
Xbox 360 in grote getale naar de winkels
FIFA SMS alerts zullen domineren
Terreurdreiging: FIFA 2006 SMS marketing
Over de auteur: Jeroen de Hooge
 
Jeroen is werkzaam als Managing Director bij The Blog Idea Factory BV, uitgever van ondermeer Dutchcowboys, Travelvalley & Carrepublic. Behalve liefhebber van tech & gadgets is hij ook Audigek.