Geruchten
23 augustus 2008 - Ron Smeets

Specs van de TomTom GO 940 LIVE gespot

Op de site van een Engelse retailer zijn de specs uitgelekt van de nieuwste TomTom serie, de GO 940 LIVE.

Als de spec sheet klopt dan wordt de nieuwe serie natuurlijk ook weer uitgerust met HD Traffic maar dan door middel van een GPRS verbinding om gegevens als real-time weer- en verkeersinformatie en brandstof prijzen te kunnen ontvangen. Bovendien zou je hiermee ook vanaf je TomTom online kunnen zoeken in Google. Klinkt niet slecht.

In Engeland is de TomTom GO 940 LIVE al te bestellen (pre-order). De prijs is navenant: ruim 600 Euro. Overigens is bij die prijs nog niet het LIVE services pakket (HD Traffic, Weer, Google Search etc.) inbegrepen. Daarvoor moet je apart gaan betalen.Gerelateerde links:
TomTom HD Traffic info nu ook online te raadplegen
TomTom navigatie op de 3G (GPS) iPhone
TomTom sluit HD Traffic deal met Vodafone Duitsland
TomTom en Vodafone zorgen voor betere file informatie
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.