Geruchten
07 januari 2007 - Ron Smeets

Specs van de Sony Ericsson W880i 'Ai' uitgelekt

Op de Russische site van MobileLife worden enkele specs van de Sony Ericsson Ai, ofwel W880i, genoemd. Tot nu toe was er van dit misterieuze toestel niet veel meer bekend dat enkele foto's.

De specs zijn niet echt spectaculair te noemen, maar daarbij moeten we natuurlijk wel in gedachten houden dat het nog steeds om geruchten gaat.

Enfin, volgens de Russen wordt de 'Ai' een Tri-band GSM met UMTS (waarschijnlijk 2100MHz), krijgt ie een 1.8 inch QVGA display, 2MP camera en een Memory Stick Micro geheugenkaart. Verder heeft ie ook Bluetooth, USB, eenmultimedia player (MP3, MP4) en 32Mb intern geheugen.

Sony Ericsson heeft de 'Ai' overigens nog steeds niet officieel aangekondigd. De vraag is nu of ze die primeur bewaren voor de aanstaande 3GSM in Barcelona. . .Gerelateerde links:
Eerste foto's van de Sony Ericsson 'Ai'
Duidelijke foto's van de Sony Ericsson 'Ai' W880
Is dit dan wel de 'Ai' van Sony Ericsson?
Ultradunne Sony Ericsson 'Ai' komt begin 2007
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.