Geruchten
22 december 2011 - Ron Smeets

Specs van de Sony Ericsson LT28at gespot

Er zijn de afgelopen weken al diverse, nog onbekende, Sony (Ericsson) toestellen in het geruchtencircuit opgedoken. Een daarvan was de LT28i (Aoba). Daar zijn nu, bij de Bluetooth SIG, enkele specs opgedoken.

Het gaat wel om de TD-SCDMA versie (o.a. voor Amerikaanse netwerken) van de LT28, ofwel de LT28at, maar als dit toestel inderdaad blijkt te bestaan (en aangekondigd wordt), dan zal de 'internationale' versie (LT28i) qua specs zeker niet veel verschillen.

Volgens het document van de Sony Ericsson LT28at dat bij de Bluetooth SIG opdook is te zien dat het een Xperia Android smartphone wordt met een 4.55 inch 720p Reality Display, LTe support (dat zal dus in de 'Europese versie' wel gewoon HSPA+ worden), een 13 megapixel camera met LED flitser en HD video opname functie (720p), Bluetooth 2.1 en WiFi. Afbeeldingen zijn er nog niet.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.