Geruchten
05 oktober 2008 - Ron Smeets

Specs van de Samsung i7110 gelekt

Ergens in Augustus  doken al de eerste plaatjes op van deze Samsung Smartphone, maar daar bleef het toen ook zo ongeveer bij.

Dit weekend is meer info over de Samsung i7110 uitgelekt. Zo zou het toestel gelanceerd gaan worden tijdens de Symbian Smartphone Show die later deze maand in Londen gehouden wordt.

Daarnaast zijn nu ook de belangrijkste specs van het toestel bekend. Daarbij valt, voor een Smartphone, vooral het gebrek aan WiFi op. Verder is het wel een aardig toestel.

Zo heeft de i7110 onder andere een 5 megapixel camera met autofocus en LED flits, ingebouwde GPS ontvanger en HSDPA support. Hieronder staan de, tot nu toe, bekende specs, op een rijtje.

GSM/EDGE, WCDMA/HSDPA
Symbian S60 9.3 OS
QVGA 320×240, 262K color OLED display
5 megapixel camera met autofocus en LED flash
FM Radio met RDS
ingebouwde GPS
80MB geheugen
microSDHC memory card optie, (max16GB)
Dimensions: 118×52x13 mm

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.