Geruchten
17 april 2013 - Ron Smeets

Specs van de Samsung Galaxy Ace 3 gespot

Afbeeldingen van het toestel zijn er nog niet, maar dankzij GLBenchmark zijn wel al enkele specificaties van de  Samsung Galaxy Ace 3 opgedoken. Als die kloppen dan huizen in de volgende versie van deze instap smartphone de nodige verbeteringen ten opzichte van de Ace 2 (foto).

In de benchmark resultaten is onder andere te zien dat het toestel uitgerust wordt met een 1GHz dual core processor en VideoCore IV GPU. Diezelfde processor en GPU zit ook in de Galaxy S II Plus. Verder heeft het scherm een resolutie van 800 x 480 pixels.

De Galaxy Ace 3 wordt standaard uitgerold met Android Jelly Bean, versie 4.2.2. Verder wordt gespeculeerd dat het toestel mogelijk in mei of juni al op de markt zal komen. De info van GLBenchmark:

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.