Toestellen
10 april 2006 - Ron Smeets

Specs van de ROKR E3 gespot

Het is alweer enkele maanden geleden dat de eerste geruchten rondom de derde generatie ROKR voor het eerst op het internet veschenen.

Inmiddels is ook meer bekend rondom de specs van Motorola's nieuwste musicphone waarbij het 3G support nog het meeste opvalt, evenals het ontbreken van iRadio en Bluetooth connectivity, althans in deze specs!.

Enfin, volgens Mobile Review zijn dit in ieder geval de specs waarvan 'zeker' is dat ze op de ROKR E3 aanwezig zullen zijn :

- Netwerken: UMTS 1900, WCDMA 2100, GSM 900/1800/1900, GPRS/EDGE

- Afmeting: 109 x 53 x 21 mm;

- Gewicht: 130 g;

- Slot voor miniSD kaarten;

- 3.5 mm koptelefoon aansluiting;

- miniUSB poort;

- 512 MB intern geheugen;

- 1.3-MP cam en een aparte (VGA) cam voor video oproepen.Gerelateerde links:
Foto's van de derde generatie ROKR
ROKR concurrent SE Walkman loopt hard
Komst ROKR E2 definitief aangekondigd
Twee nieuwe ROKR modellen?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.