Geruchten
30 november 2011 - Ron Smeets

Specs van de Nokia Lumia 900 (weer) opgedoken ?

Vlak voor de lancering van de Nokia Lumia 800 en Lumia 710 op Nokia World, eind oktober, dook al eens het gerucht op over de Nokia Lumia 900 (aka Nokia Ace). Hoewel de afbeelding die daarbij getoond werd door velen als 'fake' betiteld werd, en dat waarschijnlijk ook was, lijkt de komst van een echte high-end Nokia Windows Phone meer dan waarschijnlijk.

Vandaag zijn in een nieuw gerucht weer enkele specs van de Nokia Lumia 900 opgedoken, een toestel dat begin 2012 (ergens in het eerste kwartaal) op de markt zou moeten komen.

De Nokia Lumia 900 zou volgens de geruchten onder andere voorzien worden van een 4.3 inch Clear Black (AMOLED) Display, 1.4GHz processor, een 8 megapixel camera en Windows Phone Tango. Meer specs worden in deze nieuwe geruchten nog niet gemeld. De eerdere (fake) geruchten maakten ook melding van 16 of 32 GB intern geheugen, 1GB RAM, 512MB ROM, een dual LED flitser, Bluetooth 4.0, WiFi en een 1800mAh accu. We zullen zien.

Via: BGR

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.