Toestellen
24 december 2009 - Ron Smeets

Specs van de Nexus One vergeleken met iPhone en Droid

De Nexus One blijft maar in het nieuws (of geruchtencircuit) opduiken. In de VS hoort de hype rondom het toestel, dat nog steeds niet officieel aangekondigd is, al bijna in het rijtje van de iPhone en Motorola Droid thuis

De boys van iSmashPhone maakten een overzicht van de specs van die drie toestellen. Daaruit (zie afbeelding hieronder) kun je in ieder geval opmaken dat de Nexus One zeker niet de eenvoudigste van de drie is ;-))

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.