Geruchten
24 mei 2011 - Ron Smeets

Specs van de Motorola Droid 3 uitgelekt

De afgelopen weken waren al enkele kiekjes opgedoken van de nog niet aangekondigde Motorola Droid 3 (de Amerikaanse versie van de Milestone).

Veel specs werden daarbij nog niet genoemd maar als de nieuwste geruchten kloppen dan zijn die nu wel uitgelekt. Het zou daarbij gaan om de Verizon versie van de Droid 3.

Een anonieme tipgever heeft namelijk laten lekken dat de Motorola Droid 3 van Verizon voorzien zal worden van een 4 inch qHD touchscreen display, een full qwerty toetsenbord, een dual core (vermoedelijk de NVIDIA Tegra 2, maar het zou ook een OMAP van TI kunnen zijn) processor, 8 megapixel camera, een front cam, 4G (LTe) support en een HDMI uitgang. Verder spreekt de tipgever over een mogelijke release van het toestel in juni (VS). Van het prijskaartje is nog niets bekend.

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.