Geruchten
22 april 2014 - Ron Smeets

Specs van de LG G3 Mini duiken op

Het is nog maar een paar maanden geleden dat de LG G2 Mini officieel onthuld werd en de LG G3 is er nog helemaal niet. Toch wordt ook al volop gespeculeerd over de volgende compacte LG; de G3 Mini.

En als dan documenten opduiken waarop specs van een nieuwe 'Mini' van LG genoemd worden is het optellen van al deze geruchten natuurlijk een inkoppertje. Letwel, de fabrikant zelf heeft nog niets officieels geroepen over de G3 en de G3 Mini.

In de betreffende documenten (zie afbeeldingen hieronder) worden toestellen met de naam B2 en B2MINI genoemd. Die laatste zou dan dus de compacte variant van de G3 moeten zijn. De spec die uit de documenten te halen zijn: een 8 megapixel camera. Verder wordt ook nog gesproken over een scherm met HD (720p) resolutie en Android 4.4.2 KitKat, maar die gegevens zouden afkomstig zijn uit het XML-Profiel en staan dus niet in onderstaande afbeeldingen.

LG-G3-Mini-Rumor-b LG-G3-Mini-Rumor-a

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.