Geruchten
19 december 2012 - Ron Smeets

Specs van de HTC M7 gespot

De eerste geruchten over de HTC M7 dateren al van eerder deze maand. Online zijn nu enkele specs van het toestel gespot. Daaruit kun je afleiden, als de geruchten kloppen natuurlijk (en dat geldt altijd bij geruchten ;-)) dat de HTC M7 een van de vlaggenschepen voor de Taiwanese fabrikant wordt in 2013.

De bron van dit gerucht is het beruchte evleaks, een twitteraar die de afelopen maanden al meer (juiste) toestelnamen, specs en afbeeldingen heeft laten lekken. Foto's van de HTC M7 zijn er dit keer niet bij.

De specs die genoemd worden:
- 1.7 Ghz quad core processor van Qualcomm (de Snapdragon S4 waarschijnlijk)
- 4.7 inch SoLux scherm met full HD resulutie en 468ppi
- 2GB RAM, 32 GB geheugen
- 4G LTE support en 42 Mbps HSPA (3G+)
- WiFi
- 13 megapixel f/2.0 camera met full HD video opname functie
- 2 megapixel front camera met full HD video
- Beats Audio, Stereo speakers
- 2300 mAh accu
- Android Jelly Bean OS met HTC Sense 5

Dat klinkt absoluut niet verkeerd. Al zou ik een 2500 of 3000 mAh accu, bij deze specs, beter gevonden hebben. Maar ja, het zijn nog geruchten he ;-)

Via, Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.