Geruchten
01 september 2011 - Ron Smeets

Specs van de HTC Eternity en Omega met Windows Phone gelekt

Op het moment dat ik dit schrijf sta ik op het punt om naar de HTC persmeeting te gaan in Berlijn. Daar worden de HTC Omega en Eternity, twee Windows Phone 7 Mango toestellen, naar alle waarschijnlijkheid gepresenteerd.

Eerder deze middag zijn diverse specs van deze toestellen opgedoken. Over een paar uurtjes zal mogelijk dus al blijken of die inderdaad kloppen ;-)

De HTC Eternity krijgt, zo luiden de geruchten dus, een 1.5GHz single core processor, 16GB geheugen, een 8 megapixel camera met 720p HD video functie, een 1.3 MP camera aan de voorzijde, UMTS en HSPA support en een 1650 mAh accu. Verder zijn ook WiFi, GPS, Bluetooth en quad-band GSM support van te partij. De HTC Omega zou een 3.8 inch LCD display krijgen, een 1.5GHz Snapdragon processor met 512MB RAM, een 8 megapixel camera, Buetooth 2.1 en UMTS / HSPA support met quad-band GSM.

Klinkt verder allemaal redelijk plausibel maar deze specs zijn, als ze kloppen, natuurlijk nog lang niet compleet.

De HTC Eternity: HTC-Eternity

De HTC Omega: HTC-Omega-specs

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.