Geruchten
02 oktober 2013 - Nichal Joosse

Specs Sony Xperia Z1 Mini uitgelekt

In Japan is een brochure uitgelekt waarin de specificaties te zien zijn van de Sony Xperia Z1 Mini. Ook is te zien in welke kleuren het toestel verkrijgbaar zal zijn en is er een foto te zien van de achterkant van het toestel. Bij de specificaties is te zien dat ze niet per definitie slechter zijn dan de specificaties van de Sony Xperia Z1. Beide toestellen hebben een quad-core Snapdragon 800-processor met een kloksnelheid van 2,2 Ghz en ook hebben ze allebei 2GB werkgeheugen.

Waar concessies te vinden zijn, is het scherm. De Sony Xperia Z1 Mini heeft een scherm van 4,3 inch, wat kleiner is dan die van de Xperia Z1. Het scherm heeft een resolutie van 1280 x 720 pixels. De capaciteit van de batterij is 2300 mAh en het toestel heeft 16GB intern opslaggeheugen. Het toestel zal verkrijgbaar zijn in het zwart, wit, rood/roze en geel.

Het is niet duidelijk of deze gegevens kloppen, maar de kans lijkt groot dat dit toestel daadwerkelijk op de markt zal verschijnen (in de desbetreffende kleuren).

Over de auteur: Nichal Joosse