Geruchten
02 november 2008 - Ron Smeets

Specs Sony Ericsson Walkman Flagship voor 2009 uitgelekt

Natuurlijk kunnen we nog met geen mogelijkheid inschatten wat de waarde van deze geruchten zijn, maar dit weekend zijn diverse specs uitgelekt van wat de nieuwe Sony Ericsson Flagship Walkman Phone voor 2009 zou moeten worden.

Foto's en een naam zijn nog niet gezien, alhoewel de Hikaru ook een 8 MP slider zouw worden, maar ook dat zijn nog geruchten.

Enfin, het toestel zou een slider moeten gaan worden met versie 4.0 van de Walkman Player, een 3.5mm audio (headset) ingang, Stereo speakers en specifieke Walkman toetsen.

Behalve deze Walkman specs wordt ook nog gesproken over WiFi, een 2.6 inch scherm (nog niet bekend of het een touchscreen versie zal zijn), een 8.1 megapixel autofocus (CyberShot?) camera met flitser en QVGA video opname mogelijkheden (30fps).

Ik mis in deze lijst met gelekte specs zaken als (Stereo) Bluetooth en de geheugencapaciteit (en type). Die zullen over enkele dagen of weken dan wel samen met de eerste (wazige) foto's uitlekken ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.