Nieuws
05 augustus 2014 - Ron Smeets

Specs Samsung Galaxy Alpha heel even online

Gisteren doken de nodige kiekjes op van de Samsung Galaxy Alpha. Vandaag was heel even een productpagina van het toestel online te zien. De fout van Mobilefun, een online shop, werd snel hersteld, maar natuurlijk niet voordat de nodige kopietjes van de gegevens, en webpagina gemaakt werden.

Er van uit gaande dat de Engelse winkel de juiste specs van Samsung ontvangen heeft kan nu dus het een en ander bevestigd worden. Het prijskaartje stond overigens ook op de site: 549 Britse ponden. Dat is nog best prijzig voor een toestel dat toch vooral gezien moet worden als een compacte, fraai ontworpen, versie van de Galaxy S5. 

De specs van de Samsung Galaxy Alpha:
- 4.7 inch Super AMOLED display met een resolutie van 1280 x 720 pixels (320 ppi)
- Octacore Exynos processor
- 4G support 
- 32GB intern geheugen
- 12 Megapixel camera met autofous en LED flitser
- 2 Megapixel front cam 
- WiFi, Bluetooth 4.0, MicroUSB, GPS
- Android 4.4.2 KitKat

Hieronder staat een screenshot van de betreffende webpagina en hier is de Google Webcache link. 

Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.