Geruchten
23 december 2005 - Ron Smeets

Specs nieuwe Motorola smartphone uitgelekt

Volgens Phonemag wordt dit (foto) Motorola's nieuwste ultra platte Smartphone. Wellicht voor het geval dat de PEBL als beoogde opvolger van de RAZR het niet gaat maken.

De A1200 is echter nog volop in ontwikkeling en het zal dan ook nog wel even duren voordat ie in de winkels zal liggen. Het 'lek' bij Motorola liet zich wel al ontvallen dat de A1200 een 2 MP cam krijgt, wat niet echt bijzonder is voor een toestel dat pas op z'n vroegst over enkele maanden het daglicht ziet.

De nadruk ligt verder op zakelijke features zoals POP3, IMAP4 en SMTP support en de mogelijkheid om Office documenten (Word, Excel, PowerPoint) te lezen en wijzigen. Natuurlijk ontbreekt ook de Bluetooth optie niet.

Op multimedia gebied zal de A1200 onder andere MP3, MP4, AAC+, RealPlayer en Windows Media ondersteunen.

Knap dat ze dat allemaal in een toestelletje van slechts 95 gram kunnen proppen, vooropgesteld dat de ontwikkelingen goed gaan en dit gerucht waar blijkt.Gerelateerde links:
De PEBL, Motorola's derde 4-letter GSM
In de naam van de PEBL, Motorola. . .
PEBL moet RAZR doen vergeten
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.