Geruchten
04 januari 2010 - Ron Smeets

Specs iSlate Apple Tablet uitgelekt?

Apple heeft voor 26 januari een evenement gepland en alom wordt aangenomen dat daar de komst van de in het geruchtencircuit al veelbesproken Apple Tablet, aka iSlate, aangekondigd gaat worden.

PhoneArena heeft de hand weten te leggen op een document van Apple waarop alle specs van de iSlate te zien zijn. De vraag is natuurlijk of dit een echt Apple document is of een 'photoshopje'. Over enkele weken zullen we dat zeker weten. Hoe dan ook, de specs die op dat document staan, zijn, voor ee Tablet PC, behoorlijk compleet.

Zo zou de iSlate onder andere voorzien worden van een 7.1 inch multi-touch display, 2.26GHz dual-core processor, 2GB RAM, een 120GB Hard drive, ingebouwde projector en iSight (web)cam, twee USB aansluitingen, een Gigabit Ethernet poort, WiFi en MacOS Leopard versie 10.7.

Het enige dat er eigenlijk niet tussen staat is de aanwezigheid, al dan niet, van 3G (UMTS/HSDPA) support. Een feature waar een Talet PC anno 2010 eigenlijk niet meer zonder kan, toch? Enfin, het zal op 26 Januari wel duidelijk worden of het uitgelekte document echt is en de specs die hier genoemd werden juist zijn. iSlate-Specs-a

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.