Geruchten
19 januari 2010 - Ron Smeets

Specs iPhone OS 4.0 gelekt

Tijdens de presentatie die Apple op 27 Januari zal houden zullen, naar alle waarschijnlijkheid, een drietal producten onthuld worden. De iSlate (of iTablet), nieuwe iLife software en (de SDK voor) iPhone OS 4.0.

Boygenius heeft van een btrouwbare bron (naar eigen zeggen) een screenshot (zie hiernaast) en enkele specs weten te bemachtigen van het iPhone OS 4.0.

Het nieuwe iPHone OS zou onder andere voorzien worden van meer multi-touch bedieningopties, multitasking, een nog gebruiksvriendelijkere User Interface en een nieuwe synchronisatie optie voor contact- en agenda data. Zijn er al iPhone fanboys die hier een warm gevoel van krijgen?

Ow ja, het gerucht gaat ook dat deze update alleen voor de iPhone 3G en 3GS geschikt zal zijn. En natuurlijk ook voor de volgende generatie, maar die bestaat (officieel)natuurlijk nog niet ;-)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.