Toestellen
03 juli 2010 - Ron Smeets

Specs iPhone 4 naast Motorola Droid X, Nexus One en HTC Evo

Volgens Steve Jobs gaat de iPhone 4 'alles weer veranderen'. Ik neem aan dat hij daarmee niet doelde op de ontvangst / antenne problemen ;-)

Maar ja, als je naar onderstaande tabel kijkt waarin de specs van de iPhone 4 met die een viertal (Amerikaanse) concurrenten vergeleken worden dan moet je je toch gaan afvragen wat die veranderingen dan zijn.

De applicaties (App Store) was voor een groot deel verantwoordelijk voor het succesverhaal van de eerste generatie van de iPhone die qua specs ook al niet zo bijzonder was, vergeleken met de concurrenten. iPhone-4-vs-Nexus-One-HTC-EVO- Een grotere versie van deze tabel kun je hier bekijken

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.