Geruchten
12 mei 2009 - Ron Smeets

Specs iPhone 3.0 gelekt?

Een gerucht, meer is het natuurlijk niet, maar volgens een Chinees forum zou de volgende generatie iPhone (3.0) uitgerust worden met een 600MHz processor (geen 1.2GHz dus ;-)), 256MB RAM, 32GB opslag capaciteit, een 3.2 megapixel camera met autofocus, digitaal compas en FM Radio Tuner.

Enkele andere specs, zoals de grote van het display, vorm en accu zouden, volgens deze nieuwe geruchten, nauwelijks verschillen van die van de huidige iPhone (3G).

We zullen zien. Apple is doorgaans goed in het verborgen houden van (belangrijke) specs en afbeeldingen van hun nieuwe producten. Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.