Geruchten
12 februari 2011 - Ron Smeets

Specs Galaxy S2, Desire HD2, Desire 2 en Wildfire 2 gelekt?

Het duurt nog ruim een dag (voor HTC 3 dagen ;-)) voordat in Barcelona nieuwe Samsung en HTC (smart)phones onthuld gaan worden. De afgelopen weken waren er al een hoop geruchten en dit bericht kunnen we daar ook onder scharen.

De boys van PocketNow claimen de 'vollegige' spec list van de Samsung Galaxy S2 en drie nieuwe HTC's, de Desire 2 (foto), Wildfire 2 en Desire HD2, bemachtigd te hebben. Sommige van deze toestellen waren de afgelopen weken ook al in het geruchtencircuit te zien.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.