Geruchten
21 september 2010 - Ron Smeets

Specs en video van de HTC Mozart (Windows Phone 7) gespot

De HTC Mozart (aka Schubert) is een van de Windows Phone 7 toestellen die de afgelopen maanden al meerdere keren in het geruchtencircuit zijn opgedoken.

Een anonieme tipgever heeft een video (hieronder) met daarin een lijst met specs van het toestel online gezet. Natuurlijk moeten we, zeker voor wat betreft de specs, nog een slag om de arm houden. HTC heeft zelf immers nog geen officiele berichten over de Mozart naar buiten gebracht.

Op zich zijn de specs redelijk voorspelbaar. Een 3.7 inch capacitief WVGA Super LCD touchscreen display, de bekende 1GHz Qualcomm processor, 512MB ROM, 576MB RAM, 8GB intern geheugen, 8 megapixel camera met xenon flitser en quad band GSM met dual-band UMTS en HSPA support. Verder wordt gesproken over Audio DSP met SRS en Dolby Mobile. Wat niet genoemd wordt zijn zaken als WiFi, GPS en Bluetooth, maar ik dat zal de Mozart er ongetwijfeld ook allemaal aan boord hebben, als het toestel ook daadwerkelijk bestaat, natuurlijk ;-)) Het zijn immers nog steeds geruchten. De video: Via: WMPowerUser

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.