Geruchten
14 juli 2009 - Ron Smeets

Specs en typenaam nieuwe Samsung Armani Phone gelekt

De nieuwe Samsung Armani Phone zou eigenlijk op 11 Mei in Milaan aangekondigd worden, maar die presentatie werd op het laatste moment geannulleerd om, zo meldde Samsung, de tijd tussen de aankondiging en het moment dat hij in de winkels ligt in te korten.

Vanochtend hebben, zo meldt All About Phones, heel even de specs en het typenummer, B7620, van het toestel op de webste van de Bluetooth SIG groep gestaan.

De nieuwe Samsung Armani Phone, B7620, wordt onder andere uitgerust met dezelfde 800MHz processor die Samsung ook in de Jét getopt heeft. Verder heeft hij WiFi, A-GPS, multimedia speler, FM Radio met RDS Bluetooth, een scanner applicatie voor visitekaartjes, Pocket Office en Windows Mobile 6.1 Professional aan boord.

Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik dit toestel al kort in mijn handen heb mogen houden op weg naar de presentatie van de Samsung Jét, vorige maand. Natuurlijk mochten er geen foto's van gemaakt worden en mij werd ook vriendelijk verzocht er niets over te schrijven. Dat heb ik dus, tot nu, ook niet gedaan. Het toestel dat ik in mijn handen gehad heb was ook voorzien van een slide-out qwerty toetsenbord en had een zwart-gouden afwerking. Hij had wel wat weg van de Omnia Pro. Behalve de Armani naam en de gouden accenten vond ik hem niet echt het uiterlijk hebben van een 'design' toestel.

Wanneer de Samsung B7620 Armani phone nu officieel aangekondigd gaat worden is nog niet bekend. Samsung-B7620-Giorgio-Armani-2

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.