Geruchten
22 april 2014 - Ron Smeets

Specs en roze uitvoering LG Isai FL gespot

De LG Isai FL is een toestel dat de Koreaanse fabrikant speciaal voor de Japanse markt gaat maken, in samenwerking met de lokale provider KDDI. Eerder dook al een kiekje op van dit toestel. Die lek zorgde er op zijn beurt weer voor dat de geruchten over de LG G3 weer oplaaiden. Die zou namelijk veel op de gelekte Isai FL gaan lijken.

Enfin, dit weekend is een nieuw, roze, kiekje van het Japanse toestel opgedoken. Dit keer worden ook wat specs genoemd. Die komen weer overeen met de specs al uitgelekt zouden zijn van de LG G3.

De Isai FL van LG zou uitgerust worden met een 2.5 GHz quad-core Snapdragon 801 processor, 2GB RAM, een 5.5 inch LCD display met QHD (2560 x 1440) resolutie, 32GB intern geheugen, microSD optie, 3000 mAh accu, waterdicht (IPX7) en Android 4.4 KitKat.

Bron

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.