Geruchten
04 oktober 2010 - Ron Smeets

Specs en release datum van de HTC Mozart gelekt

De afgelopen weken zijn er diverse Windows Phone 7 toestellen van HTC gespot en gelekt. Sommigen daarvan onder verschillende (code)namen, maar dat mag de pret natuurlijk niet drukken.

Zo zagen we al berichten dat de Schubert, Mozart en HD7 mogelijk één en hetzelfde toestel was, maar dat lijkt met de geruchten van de afgelopen dagen rondom de HD7 en de Mozart (vandaag) niet het geval te zijn.

Het Engelse Phone 4U heeft enkele afbeeldingen (grote en meer afbeeldingen vind je hieronder) van het toestel en de specs van de HTC Mozart gelekt waarop onder andere te zien is dat dit een heel ander toestel is dan de HTC HD7 en dat de Mozart eind oktober in de (Engelse) winkels zal verschijnen.

Het is overigens zeker niet de eerste keer dat (een deel van) deze specificaties van de HTC Mozart uitlekten:
- 3.7 inch WVGA touchscreen display (800x480)
- 1GHz processor
- 8 megapixel camera met XENON flitser en 720p (HD) video opname functie
- 8GB intern geheugen
- 3.5 mmm audio (headset) aansluiting
- Bluetooth 2.1
- A-GPS en GPS
- WiFi
- Dolby Surround
- digitaal compas, bewegings sensor
- 1300 mAh accu.
- 119 x 60.5 x 11.9mm (hxbxd) HTC-Mozart-0410-Rumor HTC-Mozart-0410-Rumor-Specs-a HTC-Mozart-0410-Rumor-Specs-b HTC-Mozart-0410-Rumor-Specs-c HTC-Mozart-0410-Rumor-Specs-d Via

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.