Geruchten
13 maart 2007 - Ron Smeets

Specs en foto's van de Sony Ericsson K850i opgedoken

Enkele weken geleden werd er al een foto gespot van wat Sony Ericsson's nieuwste Cybershot GSM zou moeten worden, de 'Sophia'.

Een Hongaarse bron komt nu met een nieuwe 'spionagefoto' van het toestel. Uiterlijk ziet ier er ietwat anders uit dan het toestel op de eerdergenoemde foto (zie foto hiernaast), maar de specs lijken wel sterk op die uit het eerdere gerucht.

De K850i, zoals de nieuwste Cybershot camphone zou gaan heten, wordt volgens de geruchten voorzien van een 5 megapixel camera, 3G/UMTS, 2.2 inch QVGA display, 128Mb intern geheugen, Memory Stick Micro geheugenkaart, Bluetooth 2.0 met A2DP, USB 2.0 en een extra (VGA) camera aan de voorzijde voor beeldbellen.

Qua afmetingen is de K850i redelijk standaard, 117x48x13 millimeter (hxbxd) en 101 gram. De accu gaat zo'n 350 uur mee (stand-by) of je kunt er maximaal 9 uur mee bellen.

Kortom, redelijk complete specs en dus heeft dit gerucht volgens mij een hoog waarheidsgehalte. Wellicht dat ik dit weekend op de CeBIT meer te weten kom. . .Gerelateerde links:
Nieuwe Sony Ericsson Cybershot en -Walkman GSM's?
De Sony Ericsson 'Sophia', Cybershot versie van de 'Ai'?
Twee nieuwe Cybershot toestellen van Sony Ericsson
Sony Ericsson K770i, 'Li', gespot?!
Is dit de nieuwe Sony Ericsson Cybershot camphone?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.