Toestellen
20 oktober 2007 - Ron Smeets

Specs en foto's van de nieuwe HTC Cruise

Hij stond in het geruchtencircuit eerder nog te boek als de Polaris, maar de officiele winkelnaam van de P3650 wordt de HTC 'Cruise', zoveel is inmiddels zeker.

De Cruise is een compacte Smartphone, zonder typisch HTC-slide-out qwerty toetsenbord maar wel met eem 2.8inch QVGA display, quad-band GSM met UMTS en HSDPA, een 3 megapixel camera plus een VGA versie aan de voorzijde voor videogesprekken.

Op Smart Mobile Gadgets staan al geruime tijd (als we de datum boven het bericht mogen geloven en de foto's niet later zijn toegevoegd) diverse afbeeldingen van het toestel. Hieronder staan nog enkele foto's en een video van de Cruise naast de iPhone.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.