Geruchten
02 februari 2010 - Ron Smeets

Specs en foto van de HTC Trophy

Toen een kleine twee maanden geleden een groot deel van de HTC portfolio van dit jaar uitlekte stond daar ook de Trophy tussen. Dit zou een Windows Mobile touchscreen toestel worden met een volwaardig qwerty toetsenbord onder het display.

Welnu, de afgelopen uren is een nieuwe, duidelijkere, foto van de HTC Trophy opgedoken waarop ook een groot deel van de specificaties te zien zijn.Hoewel de foto veel weg heeft van het plaatje dat in de gelekte roadmap stond, gaan er ook stemmen op dat dit een photoshopje zou zijn.

Maar met specs zoals een 3 inch capacitive touchscreen, qwerty toetsenbord zeg ik: de volgende concurrent voor de BlackBerry Bold en Nokia E71/E72.

UPDATE (12u10): Het is idd een photoshop. De maker zegt het zelf op dit forum (thnx Niels). Hoe dan ook, het toestel dat deze hobbybob gemaakt heeft lijkt wel op die uit de roadmap van vorig jaar. Hij heeft hem alleen wat mooier gerenderd. We zullen wellicht in Barcelona defintief weten hoe de HTC Trophy er uit ziet ;-)

Enfin, de specs die bij onderstaande foto genoemd worden zijn bepaald niet de minste:
- Quad-band GSM
- Dual-band UMTS/HSDPA support (max. 7.2Mbps)
- 3 inch Capacitive VGA Touchscreen
- 5 megapixel AF camera
- WiFi
- Bluetooth 2.1 met A2DP
- 3.5mm audio aansluiting
- GPS/A-GPS
- 1400 mAh accu
- Bewegingssensor
- Windows Mobile 6.6
- TouchFlo 3D UI
- 600MHz Qualcomm processor
- Afmetingen: 119 x 58.4 x 11mm (hxbxd)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.