Geruchten
29 juni 2008 - Ron Smeets

Specs en een bijzonder wazige foto van de SE Linda

Als we de diverse geruchten mogen geloven dan wordt de Sony Ericsson Linda een nieuwe Walkmanphone.

Deze slider zou verder onder andere voorzien worden van een 3.2 megapixel camera zonder autofocus of flitser, een (VGA) videocamera voor beeldbellen en het A2-platform.

Via een Chinese site is ook al een bijzonder wazige foto gespot (zie hiernaast) waarop het toestel te zien zou zijn. Overigens werd een toestel met deze codenaam twee maanden geleden ook al eens gespot op een lijstje met releasedatums.Gerelateerde links:
Release data nieuwe Sony Ericsson toestellen
Daar is ie weer, de Sony Ericsson M610i
Sony PSP Phone geruchten weer aangewakkerd
Weer een nieuwe Sony Ericsson gespot
Nieuwe foto's van de 'gelekte' Sony Ericsson slider
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.