Geruchten
21 maart 2011 - Ron Smeets

Specs en afbeelding van de Samsung Galaxy S II Mini gespot

De Samsung Galaxy S II werd in Barcelona gepresenteerd en ligt voorlopig nog niet in de winkels. De Engelse provider 'Three' heeft bij een presentatie een afbeelding en specs laten uitlekken van een toestel dat de Samsung Galaxy S II Mini zou moeten worden.

Nou ja, echt mini kun je een toestel met een 3.7 inch display natuurlijk niet meer noemen, maar tegenover het 4.3 inch display geweld van de Galaxy S II is het natuurlijk wel iets kleiner ;-)

Andere specs die op de gelekte sheet staan: Een 5 megapixel camera met LED flitser, een VGA 'front cam', Android 2.3 (Gingerbread), GPS, WiFi, 3G support (HSDPA/HSUPA) en een 1.4GHz processor. Ow ja, en er staat ook nog bij dat het toestel, in Engeland bij 'Three' al in April in de winkels zou liggen. We zullen zien. Wellcht dat Samsung meer informatie wil geven op 24 maart, tijdens hun voorjaarsshow en de officiele Nederlandse introductie van de Nexus S.

Bron: Engadget

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.