Geruchten
23 december 2014 - Ron Smeets

Specificaties van de mid-range HTC A12 duiken op Tweede gelekte nieuwe HTC binnen enkele dagen

GIsteren was het de beurt aan de HTC Hima en vandaag duiken de eerste, gelekte, specificaties op van nog een mogelijk nieuwe Taiwanese smartphone; de HTC A12. Veel meer dan hetgeen hieronder opgesomd staat is nog niet bekend. Er zijn ook nog geen afbeeldingen.

- 1.2 GHz Snapdragon410 processor met 1GB RAM
- 4.7 inch display met HD resolutie (1280 x 720)
- 8 Megapixel camera aan de achterzijde
- 1.3 Megapixel front cam
- 2100 mAh accu
- Android 4.4 KitKat met HTC Sense 5.3 (OEM Desire Sense 6.0)
- 139.8 x 69.5 x 9.5 millimeter

Uit de specificaties valt wel af te leiden dat, mocht de HTC A12 inderdaad bestaan, het een mid-range toestel wordt en dat hij in februari gepresenteerd wordt. Dat zal dan dus wei tijdens het MWC zijn. Of eigenlijk vlak daarvoor, want dat doet HTC de afgelopen jaren ook vaker en het MWC start officieel pas op 2 maart. Verder staat ook nog vermeld dat deze HTC in de VS bij verschillende providers te koop zal zijn. Dat zegt nog niets over een eventuele Europese beschikbaarheid. Laten we eerst maar eens afwachten in hoeverre deze geruchten straks wel, of niet, blijken te kloppen.

Bron: Upleaks

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.