Entertainment
12 mei 2006 - Ron Smeets

Speciale BushPod voor geldschieters

Op 22 mei wordt in de VS weer de jaarlijkse party van de Republikeinse partij gehouden en dit keer hebben ze iets origineels bedacht om meer leden te werven en nog meer geld binnen te halen.

Iedereen die op die dag zijn eigen 'fundraising party' voor de partij organiseert maakt namelijk kans op een speciaal voor de Republikeinen ontworpen iPod Video.

Uiteindelijk zullen de 10 orginisatoren van de populairste en meest succesvolle party's met een BushPod worden beloond. De vraag is natuurlijk wie hier op zit te wachten. Misschien de bedenkers van 'Smash My iPod' ;-)

Let ook op de disclaimer onder de advertentie.Gerelateerde links:
Video van 'Smash My iPod' online
Wereldwijd oordeel over de iPod Video
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.