Geruchten
05 juli 2008 - Ron Smeets

Spec sheet van de Sony Ericsson PSP Phone uitgelekt

Als we dit gerucht, en onderstaande screenshot, mogen geloven dan zijn de specs van de Sony Ericsson PSP Phone dus uitgelekt.

De afgelopen weken zijn de geruchten rondom de reeds veelbesproken Gamephone weer behoorlijk aangewakkerd. Ook de afbeelding hierboven is daarvan afkomstig.

Het lijstje (die afbeelding hieronder) geeft een behoorlijk compleet beeld van de PSP Phone specs maar het is natuurlijk afwachten wat hiervan waar zal blijken te zijn.

Hoe dan ook, het toestel zou dus voorzien worden van een breedbeeld display (480 x 272 pixels), 2 megapixel camera, Bluetoothm quad-band GSM met GPRS, EDGE, UMTS en HSDPA support. De accu is sterk genoeg om vijf uur (non-stop) te gamen of zo'n 9 uur te bellen. in ruil daarvoor weegt de PSP Phone ca. 250 gram.Gerelateerde links:
Sony PSP Phone geruchten weer aangewakkerd
Is dit de PSP Phone van Sony Ericsson?
Sony patent toont PSP-iPhone killer?
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.