Geruchten
21 maart 2009 - Ron Smeets

Spec-list nieuwe HTC toestellen

Kijk dat zijn nu nog eens overzichtelijke lekken. Van HTC's Smartphone line-up voor 2009 zijn in de afgelopen maanden al meerdere gegevens en zelfs afbeeldingen uitgelekt.

Hieronder staat een handige tabel met daarin enkele belengrijke specs per toestel zoals de afmetingen ven het display (plus resolutie), processor type en capaciteit en het interne geheugen. Opvallend is onder andere dat het alleen Windows Mobile toestellen betreft en dat er een bij zit (De SuperStar) die met een nVidia AP16 Chipset uitgerust zou gaan worden.

Ook leuk is de melding dat er in ieder geval al drie Windows Mobile 6.5 toestellen van HTC op komst zijn. Letwel, het betreft ook hier natuurlijk weer een gerucht dus over de juistheid van de gegevens valt nog niet echt veel te zeggen.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.