Accessoires
06 oktober 2005 - Ron Smeets

Speakerset voor Sony Walkman Phones

Nog een opvallende verschijning sinds de iPod hype. Ongetwijfeld bestonden deze gadgets daarvoor ook al, maar nu zijn er ook nog mensen die ze willen hebben.

Ik heb het dan over de verschillende speakersets voor MP3 spelers en inmiddels dus ook voor Smart- en Musicphones.

Op Slashphone staan foto's van een set die ook geschikt is voor de Sony Ericsson walkman phones K750 en WM800. Je moet dan wel de versie kopen met de speciale connector voor de Sony toestellen, want standaard heeft de 'boom-box' een minijack aansluiting. Hieruit blijkt maar weer eens dat het vaak gewoon gaat om bestaande gadgets met alleen de juist connector erbij.

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.