Accessoires
28 september 2008 - Ron Smeets

Speakerset met ingebouwde dual-subwoofer

Bij de nieuwe compacte Expressionist BASS FX3022 speakerset van Altec Lansing zijn beide speakers voorzien van een 4 inch subwoofer.

Volgens de fabrikant produceren de speakers hierdoor een diep en vol basgeluid zonder dat een additionele subwoofer nodig is en dat maakt de set natuurlijk een stuk compacter vergeleken met andere setjes.

Dankzij ingebouwde aan/uit- en volumeknoppen kunnen de 30W RMS speakers heel gemakkelijk en snel worden opengezet zodat het feest kan beginnen. iPod, MP3 spelers maar ook mobieltjes kunnen eenvoudig worden aangesloten via de AUX input aansluiting.

Ik zal ze binnenkort eens gaan testen. De speakers zijn vanaf  1 oktober te koop voor 130 Euro (adviesprijs).

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.