Accessoires
15 oktober 2006 - Ron Smeets

Speakerdock voor je mobieltje

Een nieuwe speakerdock voor de iPod uitbrengen? Daar kunnen we niets meer aan verdienen, moeten ze bij Trust gedacht hebben.

Daarom heeft de maker van muizen, webcams, toetsenborden en andere PC en laptop accessoires nu dus een GSM Speakerdock bedacht, de Mobile Phone Sound Station SP-2985. Een hele mond vol, maar aan die naam had men ook nog 'Loader' en 'Connectivity' kunnen toevoegen.

De MPSS is redelijk universeel. Behalve de speakers worden ook diverse dock-adapers meegeleverd zodat hij voor diverse muziek GSM's van Sony Ericsson, Nokia (helaas niet de N-Series) en Samsung geschikt is. Waarom Trust ook een adapter voor de ROKR meelevert is mij een raadsel. Die ontwikkel-euros hadden ze beter in, bijvoorbeeld, de compatibiliteit voor Nokia N-Series kunnen stoppen.

Over de kwaliteit kan ik weinig melden want ik heb hem nog niet gehoord, maar Trust staat meestal voor 'goedkoop, maar kwalitatief ietsje minder'. De speakers leveren 12Watt muziekvermogen.

De MPSS is online te koop voor zo'n 60 Euro.Gerelateerde links:
Maak van een zaklamp een iPod speaker dock
Mobiel muziekluisteren wordt populairder
De Palm Treo 'music dock'
Media dock maakt een player van je DS(Lite)
Bolle stereo dock voor Sony Ericsson's W800i
Dock voor de Zune
Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.