Geruchten
29 augustus 2014 - Ron Smeets

Spaanse provider : iPhone 6 wordt duurder dan de 5S

Het Spaanse Telefonica zou de prijskaartjes van de nieuwe iPhone 6 modellen al bekend hebben gemaakt. Als die kloppen dan worden de nieuwe iPhones duurder dan de 5S.

Volgens de provider krijgt de 4.7 inch iPhone 6 een prijskaartje van 750 Euro. Dat is ruim 50 Euro meer dan het instapmodel van de 5S. De 5.5 inch iPhone 6 kost 950 Euro, aldus Telefonica. 

Natuurlijk is dit een gerucht en er wordt ook helemaal niets gezegd voor welke uitvoeringen (geheugen) die prijzen gelden. Enkele weken geleden werden in het geruchtencircuit ook al prijzen genoemd voor de 4.7 inch iPhone 6; €635 voor de 32GB versie en €740 voor de 64GB uitvoering. Dat zou dus betekenen dat de Spaanse prijs die voor de 64GB 4.7 inch iPhone 6 kan zijn.

De Spaanse bron beroept zich op informatie van een medewerker van Telefonica die verder natuurlijk anoniem blijft maar het wel (in vertrouwen) vertelde aan Miguel Angel Munoz van MovilZona die het vervolgens op twitter zette. Hoe dan ook, mocht het kloppen, dan zullen de iPhone fanboys en -girls weer iets dieper in de buidel moeten tasten voor de nieuwste uitvoering van hun favoriete smartphone ;)) Op 9 september weten we het zeker.

De tweet: iPhone-6-Prijs-Tweet

Bron (Google Translate)

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.