Toestellen
12 februari 2009 - Ron Smeets

Spaanse G1 krijgt een facelift en zijn originele naam terug

De G1 zal binnenkort ook op de Spaanse markt verschijnen. In tegenstelling tot de meeste landen zal het toestel daar niet in combinatie met T-Mobile maar met Telefonica uitgebracht worden. Zou ook lastig zijn omdat de Duitse provider in Spanje geen dekking heeft.

Het toestel ziet er op het eerste oog hetzelfde uit als de versie die we van T-Mobile kennen.

Maar als je goed kijkt (zie uitsnede hiernaast) dan valt op dat de menu toets een iets andere positie gekregen heeft en dat de vier bedieningstoetsen aan de onderzijde van het toestel ook een ietwat andere vormgeving hebben gekregen. Enfin, geen echte spannende dingen dus.

De grootste verandering is de naam van het toestel. De G1 zal in Spanje onder zijn oorspronkelijke HTC naam in de winkels verschijnen: de Dream.

Via: Engadget

Over de auteur: Ron Smeets
 
Ron is mede oprichter en hoofdredacteur van Mobile Cowboys. Zijn passie voor mobiele gadgets is ontstaan aan het begin van de jaren 90 en groeit nog dagelijks. Ooit begonnen met een KPN Autotelefoon die je per dag kon huren en via een Mitsubishi portable NMT telefoon en vrijwel elke Nokia die in de hoogtijdagen van de Finse fabrikant voorbij kwam inmiddels een fervent gebruiker (en tester) van tientallen smartphones en andere mobiele gadgets van alle mogelijke fabrikanten. Ron is in tien jaar tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende autoriteiten in de Telecom markt.